istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat

Kürşad Oğuz ve Kübra Par’dan sonra Serap Belet de Habertürk’ten ayrıldı!

Gazeteci ve HaberTürk programcısı Serap Belet, çok sayıda kişinin yollarını ayırdığını duyurduğu HaberTürk'ten ayrıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim sonrası siyasi tartışma programlarını bitirme kararı aldığı yorumlarıyla gündeme gelen ancak kanal tarafından yalanlanan Habertürk’te gazeteci ve programcı isimlerin ayrılığı sürüyor.

Son olarak Kürşad Oğuz, Kübra Par ve Fatih Altaylı’nın ayrıldığını duyurduğu HaberTürk’ten Serap Belet’in de ayrıldığı öğrenildi..

MedyaRadar’ın haberine göre ekran yüzü Serap Belet Habertürk’le yolları ayırdı. Ayrılık öncesi izne çıktığı ileri sürülen Serap Belet’in yeni adresi ise henüz bilinmiyor.

Kürşad Oğuz ve Kübra Par’dan sonra Serap Belet de Habertürk’ten ayrıldı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gazete Kolektif ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!