Tolga Karel korkunç görüntüleri paylaştı

Yaklaşık 5 yıldır hayatını Amerika'da sürdüren ve lojistik şirketi kuran Tolga Karel, ölümden döndüğünü açıkladı. Geçtiğimiz sene satın aldığı ilk TIR'ın gözünün önünde küle döndüğü anları yayınlayan oyuncu, "Ne yollardan geçtik, ne ölümlerden döndük bilin istedim" ifadelerini kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Nisan 2019’da Colorado’da yaşanan bir kazada freni boşalan TIR, araçlara çarparak durabildi. TIR’da başlayan yangının 28 araca sıçramasıyla 4 kişi hayatını kaybetti. TIR şoförünün ise 110 yıl hapis cezası istendi. Sosyal medyada konuşulan bu olayla ilgili açıklamalar yapan Tolga Karel, geçen sene yaşadığı bir olayı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, “Bakın ilk defa paylaşıyorum” diyerek 2020 yılında ilk satın aldığı TIR’ın otobanda seyir halindeyken küle döndüğü anları paylaştı. Saniyeler içinde araçtan çıkarak kurtulan Karel’in milyonluk TIR’ı ise küle döndü.

Otobanda alevler içinde yanan TIR’ına ait görüntüleri yayınlayan oyuncu, “Sevmiyorum böyle görüntüleri ama bu benim ilk TIR’ımdı. Geçen sene temmuz ayı 2020… Arizona’da frenlerim patladı. Allah korudu, sağ tarafa kendimi zor attım. Saniyeler içinde TIR’ım, ilk göz ağrım gözlerimin önünde kül oldu. Bütün eşyalarım yandı. Pasaportum, her şeyim… Arizona’da çölün ortasında bir başıma kaldım. Eğer yoğun bir trafik içinde olsaydım ben de belki o çocukla aynı kaderi paylaşacaktım.” şeklinde konuştu.

 

Tolga Karel korkunç görüntüleri paylaştı

Yorumlar kapalı.