Ailesine ders vermek isteyen baba kendisini öldü gösterdi: Kendi cenaze törenine helikopterle indi

Belçika'da bir baba, ölmüş gibi yapıp ailesini buna inandırdı. Amacının ailesine ders vermek olduğunu söyleyen adam, kendisi adına düzenlenen 'cenaze' törenine helikopterle katıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

45 yaşındaki Belçikalı TikTok fenomeni David Baerten, kendisini ölmüş gibi gösterdi. Sahte ölüm haberinin ardından düzenlenen cenaze törenine ise helikopterle inmeyi tercih etti.

Baerten’in çocuklarından biri, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurarak “Huzur içinde yat baba” notuyla duygusal bir paylaşım yaptı.

Diğer bir kızı ise paylaşımında, “Neden hayat bu kadar adaletsiz? Neden sen? Büyükbaba olacaktın ve hala önünde uzun bir yaşam vardı. Seni seviyorum! Seni seviyoruz! Seni asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Liege kenti yakınlarında geçen hafta sonu düzenlenen sahte cenaze törenine aile üyeleri ve Baerten’in birçok arkadaşı katıldı. Katılımcılar, helikopterin inişini bekleyerek törenin başlamasını bekledi.

Bir kameraman ekibi eşliğinde helikopterden inen Baerten, katılımcılara “Hepinize şerefe, cenazeme hoş geldiniz” diyerek alana girdi.

Öldü sanılan adamı gören aile üyelerinin koşarak yanına gittiği, şaşkınlık içinde olan diğer kalabalığın ise olan biteni anlamaya çalıştığı anlar kameralar tarafından kaydedildi.

165 bin takipçisi bulunan Baerten, “Ailemde yaşadığım duygusal eksiklikler beni zorluyor, kimse beni fark etmiyor. Bu yüzden bir hayat dersi vermek ve bir araya gelmek için birinin ölmesini beklememeleri gerektiğini göstermek istedim. Bu şaka gerçekten kimlerin beni umursadığını kanıtlıyor” dedi. Şaka sonrası bazı sevdiklerinin kendisiyle yüz yüze görüştüğünü belirten TikTok fenomeni, “Gelmeyenler bile görüşmek için benimle iletişime geçti. Yani bir bakıma kazandım” şeklinde konuştu.

Ailesine ders vermek isteyen baba kendisini öldü gösterdi: Kendi cenaze törenine helikopterle indi

Yorumlar kapalı.