Türkiye eski güzeli Seda Sarıbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? AKP 2021 MKYK üyesi Seda Sarıbaş!

AK Parti MKYK listesinde üye sayısının 50'den 75'e çıkarıldığı bildirildi. Yeni listede en çok dikkat çeken isimler arasında Seda Sarıbaş yer aldı. Peki, Seda Sarıbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş’ın hayatı..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MKYK 2021 listesinde yer alan isimler merak edilmeye başladı. Listede yer alan isimlerden biri de Selda Sarıbaş. Miss Turkey 2006’da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş, AK Parti’nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

50 olan asıl üye sayısının 75’e, 25 olan yedek üye sayısı da 35’e çıkarıldığı MKYK listesinde en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Seda Sarıbaş’ın hayat hikayesi merak ediliyor.

SEDA SARIBAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Seda Sarıbaş AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde yer almıştır. Sedat Sarıbaş ile evlenerek Didim’e yerleşmiştir. Biri kız iki çocuk sahibi olan Sarıbaş’ın eşi Sedat Sarıbaş da AK Parti Didim İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda yer alıyor. Sarıbaş, 2006 yılında Miss Turkey Güzellik yarışmasında “Veet Türkiye Güzeli” seçildi. Sarıbaş bir süre eşiyle birlikte benzin istasyonu işletmeciliği yaptı.

İşte, Seda Sarıbaş kimdir, nereli sorusuna yönelik cevaplar ve hakkında önemli bilgiler

Baba tarafım Adanalı, anne tarafım Trabzonlu ben doğma büyüme İstanbul’da ikamet ettik. Evlendikten sonra Aydın’a geldim. 2006’da Aydın’a geldik, 2016 hala Aydındayız. Eğitimler; şöyle Gazi Üniversitesi işletme, Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi, daha sonrasında Açık Öğretimde Adalet, şimdi Boğaziçi Üniversitesinde Yönetim anlamında Mükemmeliyetçilik programı. Şimdide Adü’de Sosyoloji üzerine Yüksek Lisans yaptım.

Ticarette eşimle beraber çalışıyoruz. Ben şuanda Efeler petrolü çalıştırıyorum, akaryakıt üzerine mesleğimiz. Eşim eski emlakçı. Ben çocukları bir noktaya getirdikten sonra sektör değiştirdik biz. İşletmeyi ikimiz birlikte kurduk. Eşimde akaryakıtı bilmiyordu, Bende akaryakıtı bilmiyordum. İçinde yetiştik, içinde büyüdük. Şuanda iyi bir noktada olduğumuza inanıyoruz. Kuşadası, Aydın ve Didim de iki tane olmak üzere 4 tane istasyonumuz var. Aydındakiyle ben ilgileniyorum. Kuşadası ve Didim’de ki 2 istasyonumuzla eşim ilgileniyor.

Modellikten işletmeciliğe, oradan da siyasete geçişini şu sözlerle anlattı:

“Siyaset, bizim ailemizde zaten vardı. Babam, eşim siyasetin içinden gelmiş insanlardı. Benim için öğretici oldular. Çok büyük desteklerini gördüm. Yola AK Parti ile başladım ve devam ediyorum. Her daim de AK Parti içerisinde yer alacağım. Siyaset yoğun geçiyor ama eşim her daim bu konuda bana yardımcı oluyor.”

Türkiye eski güzeli Seda Sarıbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? AKP 2021 MKYK üyesi Seda Sarıbaş!

Yorumlar kapalı.